Ο Νέος Κανόνας της Μόδας

Hairstyle & Παπούτσια ο Απόλυτος Συνδυασμός

From head to toe

Ο νέος κανόνας της μόδας: hairstyle και παπούτσια ο απόλυτος συνδυασμός! 

Είχες σκεφτεί ποτέ πως αν διαλέξεις τα παπούτσια που θέλεις να φορέσεις και το μαλλί που θέλεις να έχεις, τότε είσαι έτοιμη; Τώρα.. μαζί … μπορούμε!

Και αν κάποτε ήταν της μόδας να συνδυάζουμε τις τσάντες με τα παπούτσια, τώρα ο νέος κανόνας είναι ο συνδυασμός των μαλλιών με τα παπούτσια.

Διαφορετικό hair look, ένα νέο ζευγάρι παπούτσια και είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν. Με μικρές παραλλαγές το style της κάθε ημέρας έχει επιτευχθεί θριαμβευτικά!

Τhe Easy-Breezy-Beautiful Combo! 

Και αν το American Dream θεωρείται ξεπερασμένο, η μόδα φέρνει το cowboy look για να μας ταξιδέψει σε άλλη Ήπειρο.

Αφήνοντας ελεύθερα και στο φυσικό τα μαλλιά και δίνοντάς τους λίγο όγκο έχουμε το mix, φορώντας cowboy boots έχουμε το Match! The perfect mix and match !

In the comfort of elegance!

Άν θέλουμε να ταξιδέψουμε στυλιστικά λίγο πιο κοντά, τότε η Γαλλία ως κλασική πρέσβειρα της μόδας είναι εδώ για μας!

Γαλλική πλεξούδα ή ένα χαμηλό σινιόν, γρήγορα και εύκολα, συνδυάζεται με μπαλαρίνα ή loafers – το must της σεζόν άλλωστε- και απογειώνουμε το chic, classic with a twist style!

A cap of…sneakers!

Επόμενος και τελευταίος προορισμός μας;

Πιθανά η Αγγλία, μαζί με το brexit μας αφήνει να βγούμε απ το σπίτι πιο χαλαρές, με ένα athletic look απ την κορυφή ως τα… παπούτσια.

Messy Bunny hair ή ένα κλασικό pony tail, έτοιμα και τα δύο σε δευτερόλεπτα, και σε άλλα τόσα να φορέσουμε τα αγαπημένα μας sneakers, να πάρουμε το πορτοφόλι, τα κλειδιά και τους δρόμους!

Η άνεση στην εποχή του ελάχιστου χρόνου είναι πολυτέλεια και έχουμε δικαίωμα να μας την προσφέρουμε σε κάθε ευκαιρία!

F_AIM writes for My Extension October Issue

Pin It on Pinterest