iefimerida x F_AIM Article About US

Χτίζοντας σχέσεις ζωής στον χάρτη της μόδας -Το γυναικείο δίδυμο που καινοτομεί

Γραμμένο από την Κατερίνα Ανέστη

Με το διαδίκτυο να γίνεται το αδιαμφισβήτητα ισχυρότερο εργαλείο προώθησης, δημιουργίας ταυτότητας και πώλησης στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς –τώρα με την πανδημία περισσότερο παρά ποτέ- και τις ανάγκες του χώρου να αλλάζουν άρδην, γεννήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη συμβουλευτική εταιρεία για τον χώρο της μόδας, η F_AIM.

To ζητούμενο δεν είναι να έχεις ιδέες, αλλά να τις υλοποιείς: αυτό το είναι το μότο της Εφης Κουτσονικολή, της συνιδρύτριας της πρώτης στη χώρα μας συμβουλευτικής εταιρείας στο χώρο της μόδας F_AIM. Και η αλήθεια είναι ότι η Εφη Κουτσονικολή δεν πρέπει να αποδείξει ότι το μότο της είναι η κινητήριος δύναμη στη δουλειά της, αφού το έχει κάνει με εξαιρετικό τρόπο τις τελευταίες δεκαετίες μέσα από τη δουλειά της στο χώρο της διαφήμισης, του μάρκετινγκ και τις επικοινωνίας από θέσεις αιχμής σε κορυφαία μέσα ενημέρωσης. Το όνομά της στην αγορά φέρει αυτομάτως ένα «φωτοστέφανο». Το ενδιαφέρον είναι ότι τώρα, μαζί με τη θυγατέρα της Ζωή Ζωγοπούλου προχωρά στο επόμενο βήμα δημιουργώντας τη F_AIM και μαζί επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα γυναικείο, διαγενεακό success story.

Η εμπειρία και τα γαλόνια της μητέρας συναντούν τις διεθνείς σπουδές και την εξειδικευμένη εργασιακή απασχόληση της millennial κόρης σε ένα δίδυμο που υπόσχεται πολλά και ενώνει τη μόδα, την τεχνολογία, το επιχειρηματικό δαιμόνιο με το ένστικτο. Και όλα αυτά με background στο marketing και το business development καθώς και στο e-commerce και το fashion management, δημιουργεί τη δυνατή νέα επαγγελματική οικογένεια που ονομάζεται F_AIM .

Oι ιδρύτριες της F_AIM λένε ότι στόχος τους είναι «να σχεδιάσουν για κάθε συνεργάτη την ιδανική custom made στρατηγική για την πραγματοποίηση των στόχων του. Είναι η ομάδα που θα τον βοηθήσει να βρεiλύσεις. Να υλοποιήσει το όραμά του. Να τελειοποιήσει την αποδοτικότητα της επιχείρησής του. Να ενδυναμώσει την παρουσία τουκαινα αυξήσει τα κέρδη του. Να κάνει το επόμενο επιχειρηματικό βήμα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών».

Η F-AIM επιχειρεί κάτι περίσσοτερο, κατί βαθύτερο από την συμβουλευτική σε επίπεδο επικοινωνίας και προώθησης. Στόχος της είναι να αποκωδικοποίησει πλήρως με τα εργαλεία που διαθέτει το DNA κάθε συνεργάτη, να δημιουργήσει μια στέρεη, δυνατή, ξεκάθαρη και άμεσα διακριτή ταυτότητα, να στηρίξει τη χάραξη στρατηγικής και τη στόχευση. Να δημιουργήσει δηλαδή ένα απολύτως ευδιάκριτο, ξεχωριστό, μοναδικό προφίλ για κάθε πελάτη και να οικοδομήσει ένα δικό του niche στην αγορά. Οπως λένε είναι εδώ για να χτίσουν σχέσεις ζωής -κάτι που η Εφη Κουτσονικολή έχει κάνει με μοναδικό τρόπο στην καριέρα της ως τώρα, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό, διαρκώς μεταβαλλόμενο.

Από την εικόνα και την αισθητική, ως την ψηφιακή παρουσία, την στρατηγική, την επικοινωνία, το branding, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την τοποθέτηση ως τη δημιουργία σχέσεων, όλα αυτά βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων υπηρεσιών της νέας εταιρείας. Στο σάιτ www.faimagency.com πέρα από τις υπηρεσίες υπάρχουν και νέα της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς, τα trends και τις τάσεις της επιχειρηματικής, οικονομικής και καταναλωτικής πλευράς της βιομηχανίας της μόδας.

https://www.iefimerida.gr/ellada/moda-shesis-zois-faim-gynaikes

Pin It on Pinterest