F_AIM x ΕΣΠΑ E-SHOP

Go Digital , Go E-shop, Together

Δημιουργήστε τον Digital κόσμο της επιχείρησης σας με την F_AIM.

Το ΕΣΠΑ επιδοτεί το 100% της δαπάνης για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να κάνουν πραγματικότητα το digital όραμά τους.

Το Πρόγραμμα,

θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης για τη δαπάνη θα ανέρχεται στα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί για αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Στη F_AIM AGENCY,

αναλαμβάνουμε την διαδικασία σύνταξης, υποβολής και διαχείρισης επιχειρηματικών σχεδίων από την αρχή μέχρι την εκταμίευση και μαζί δημιουργούμε το e-shop σας.

Οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα,

όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, όλα τα μικρά και μεσαία καταστήματα της ελληνικής αγοράς που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα, ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων και όλα τα καταστήματα δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ.

Η Αίτηση για το πρόγραμμα,

Στη F_AIM AGENCY, μαζί με την έμπειρη ομάδα και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της αίτησής σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και εγγυόμαστε για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας. Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας από εμάς.

Το E-shop σας,

Στη F_AIM Agency αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του E-shop σας που θα πληρεί τόσο τις προϋποθέσεις του προγράμματος όσο και τη δική σας αισθητική, όραμα και στρατηγικές ανάγκες.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη E-shop για την επιχείρησή σας και θέλετε να το αναβαθμίσετε, είμαστε στη διάθεσή σας για να το εξελίξουμε όπως επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την πλήρη και άμεση ενημέρωση σας μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας +306932268934 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail info@faimagency.com και φυσικά στα social media accounts της F_AIM Agency.

Pin It on Pinterest